ВИДЕО: „Топ шоп“ вести на македонски тинејџер

Објавено на 18 ноември 2016, 16:16

СПОДЕЛИ:

Кирил Караџов е 13 годишен јутјубер од Охрид. Едено од најдобрите негови видеа е „валк макс рекламата“ која денеска ви ја презентираме на Засе.мк.

untitled

Вака изгледаат „топ шоп вестите“ на Кирил:

Испратено од Кирил

СПОДЕЛИ: