РАЈ за мажите: Град во кој е срамота да имате една девојка!

Додека мажите ширум светот се прашуваат како да најдат девојка или жена, во овој кинески град мажите имаат вишок девојки.

Разликата меѓу мажи и жени во Дунгуан е голема, па на 89 мажи има 100 жени, што било предизвикано од политиката на вработување: локалните фабрики постојано бараат женски работници, па мажите масовно се иселуваат во потрага по работа.

Поради „дефицитот“ на мажи, не е чудно што еден маж има по три девојки, а еден од нив изјави дури дека е „срамота да се има само една девојка“.

„Во овој град е полесно да си најдеш девојка отколку работа. Јас имам три, како и повеќето мои пријатели. Овие девојки се знаат меѓу себе и знаат една за друга, никој не сака ништо да скрие“, вели Сијао Лин, работник во фабрика.

„За нас тука оваа ситуација е сосема нормална. Насекаде има прекрасни, млади девојки, па би било штета да се сами. Нивната цел не е да дојдат до пари или нешто друго преку мажот, природно е да сакаат машко друштво“, вели Лин.

Во Дунгуан исто така не е необично жената да плаќа за ручек или вечера и пијачки, со оглед на тоа дека поголемиот дел од нив се вработени.

Два типа на пениси: Каков имате вие?

Според медицината, постојат два тима на машки полови органи, според големината во нормална положба. Дали некогаш сте слушнале за „растечки“ или „месести“ пенис. Ние ќе ја објасниме разликата.

Кое е основното правило: Доколу пенисот расте кога мажот е возбуден тогаш станува збор за „рстечки“ песнис кој го имаат околу 80 отсто машки. Тогаш е дупло поголем од основната величина.

Но, доколку станува збор за пенис кој не расте иако е возбуден, како кај 20% од мажите тогаш станува збор за „месети“ пенис. Овој пенис само малку се зголемува во ерекцијата – само се вкочанува. За разлика од растечкиот пенис, овој пенис се пумпа со крв кога чувствува возбуда.

Зошто некои мажи имаат растечки, а некои месести пенис?

Тоа е генетски условено. Месестите се почести во потоплите подрачја, а растечките во постудени.

 Што е подобро во сексот?

И двата се во ерекција на приближно иста големина. Значи, нема разлика во сексот.

Го зедов телефонот од мажот да и се јавам на другарката

Неверство, прељуба, „копање“ по телефонто на партнерот... Се се тоа „запалливи“ љубовни теми, но искустовото на една Србинка е целосна „победа“.

Таа еднаш го зела телефонот од сопругот, но само за да и се јави на својата другарка.

И подобро да не го стореше тоа.

Одговорот од другата страна беше шокантен.

ИСПОВЕД НА ДЕВОЈКА: Секој викенд имала секс со различен маж, а последиците биле фатални

Оваа Американка која била во куќа на сестринство звучи како сцена од возбудлив филм, но приказната за нејзиното возбудување има и мрачна страна, но и многу болна, која ја криела длабоко во себе и и било тешко да го признае сето тоа.

Викендите ги поминувала практикувајќи секс за една ноќ (а понекогаш тоа го правела и во текот на цела недела), а будењето следното утро било болно. Така Мередит Ли го опишала своето искуство.

– Кога си во сестринство, сексот за една вечер е како потврда. А ти сакаш потврда и тоа што почесто. За викендите ги истражувавме телата на типовите кои живееја на неколку метри од мене. Наутро ќе се искрадевме од соседните братства и трчавме да имаме колективен состанок.

Патот кон нашата куќа после сексот за една вечер беше познат како „одот на срамот". Некои ги лечеа физичките последици на мачнина и главоболки, но за оние емотивните последици никој не зборуваше.

Некои плачеа сами а некои чекаа порака од мажот со кој претходната вечер имале секс. Тие никогаш не пристигнуваа, а ние не сакавме да признаеме колку боли тоа.

Сексот за една вечер се сметаше за кул појава и ако не ти беше кул, самата сум виновна – таа култура сакаше да го мислиме тоа. Никој не ни кажа дека ноќта полна со секс без обврски, наутро е проследена со депресија и анксиозност.

Никој не ни кажа дека потиштеноста е нормална реакција. Најсрамното нешто беше тоа што ми беше срам да кажам дека сум несреќна и тоа што патев преку емоционални мамурлоци.

Во текот на неколку години секој викенд имав секс со различно момче и очекував поинаков резултат. Дури со помош на терапевт сфатив дека сексот без емоции ме повредува.

Затоа, сега кога некоја пријателка ќе ми се јави после дива вечер, не ја прашувам само како било – туку како се чувствува.

Популарно