ВИДЕО: Плавуша сакаше да наточи бензин во електричен автомобил!

Можеме да ѝ го замислиме мисловниот процес на русокосава што ѝ се одвивал во главата. Веројатно нешто во рамките на: „Кај се пуни ова глупово бе, мме… Хм, чекај, може е во гепекот…“.

Можеме да си замислиме и колку се утепала Tesla-ва од превртување очи додека гледала што се обидува да направи нејзината сопственичка.

Популарно