ФОТО: Се појави ангел над скопско Кале

Објавено на 29 август 2016, 19:20

СПОДЕЛИ:

otkrijte-koj-e-vashiot-angel-chuvar-244069
На небото над скопско Кале се појави облак во форма на Ангел. Оваа фотографија ни ја испрати читател кој бил воодушевен од глетката:

14169459_10157439942770613_661327971_n 14203050_10157439942880613_1394513079_o

Испратено од Драги Блажевски

СПОДЕЛИ: