ВИДЕО: Доста и беше манекенство – Марјана Станојковска запеа!

Објавено на 01 јануари 2017, 19:07

СПОДЕЛИ:

Облечена во провокативен фустан, со микрофонот во рака, Марјана пред многубројните гости го испеа добро познатиот хит на Северина – „Ја само пјевам“.

Погледнете како изгледа тоа:

Param pam pam,param pam pam🎼🎤😘 #jasamopjevam #janemamrazlogdasezivciram 🎊🎉🍾#marjanastanojkovska Fala ti Zare 😘

A video posted by Marjana Stanojkovska (@marjanastanojkovska) on

СПОДЕЛИ: